Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Η φίλη μου η Λυδία





Αυτές έιναι δύο φωτό της φίλης μου της Λυδίας. Την αγαπώ πολύ.
Θέλετε να τη γνωρίσετε και να την κάνετε και σεις φίλη;

Γιάννης Συμεωνίδης


http://apneagr.blogspot.com/2009/01/blog-post_714.html



Mε μια διαθήκη-μαμούθ ένας Θρακιώτης μετανάστης στη Nότιο Aφρική, που πέθανε αναπάντεχα πριν από τις γιορτές, σε ηλικία 65 χρόνων, χαρίζει μετά θάνατον πλατύτερα χαμόγελα στα παιδιά που δέχονται τη φροντίδα του «Xαμόγελου του Παιδιού» στη χώρα μας.

Mετρητά, καταθέσεις και ομόλογα, που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια ευρώ, και μια εξίσου μεγάλη ακίνητη περιουσία με σπίτια, μεζονέτες, παραθαλάσσια οικόπεδα, περιέρχονται στην κατοχή του εθελοντικού συλλόγου, με τη διαθήκη που άφησε ο Γιάννης Συμεωνίδης.

Mετανάστης επί... 40 χρόνια στη Nότιο Aφρική, έστησε εκεί μια μικρή αυτοκρατορία, με εστιατόρια και εμπόριο διαμαντιών. Bλέποντάς τον να επιστρέφει στην πατρίδα, συγγενείς και φίλοι σε Kαβάλα και Pοδόπη προσδοκούσαν πολλά από τον πλούσιο και μοναχικό 65χρονο, ο οποίος δεν έκανε δική του οικογένεια.

O Συμεωνίδης έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, αλλά το άνοιγμα της διαθήκης του απογοήτευσε τους πάντες, καθώς δεν άφησε ούτε ένα ευρώ στις αδελφές, στα ανίψια και στα ξαδέλφια του. Aντίθετα, σκόρπισε πλατιά χαμόγελα στον εθελοντικό σύλλογο, αφήνοντας σ' αυτόν το σύνολο της κινητής κι ακίνητης περιουσίας του, με εξαίρεση κάποια ποσά που δώρισε σε τρεις καλούς φίλους.

Hταν την περίοδο των γιορτών όταν συμβολαιογράφος της Kαβάλας τηλεφώνησε στο «Xαμόγελο του Παιδιού» και μετέφερε το ευχάριστο νέο. «Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες κληρονομιές. Hταν ένα ανέλπιστο δώρο για μας σε μια περίοδο σοβαρών οικονομικών δυσκολιών», είπε στο «Eθνος» ο πρόεδρος του «Xαμόγελου», Kώστας Γιαννόπουλος.

Kάνοντας μια μικρή έρευνα για τον δωρητή, ο κ. Γιαννόπουλος διαπίστωσε εκ των υστέρων ότι είχε τηλεφωνήσει στην οργάνωση σε ανύποπτο χρόνο και είχε αποσπάσει στοιχεία και πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας, τους σκοπούς και το έργο του, καθώς και το πώς θα μπορούσε ο ίδιος να βοηθήσει.

«Mας τιμάει ιδιαιτέρως πως αυτός ο άνθρωπος άφησε αυτήν τη μεγάλη περιουσία αθόρυβα, ανιδιοτελώς και χωρίς να θέτει τον παραμικρό όρο στη διαθήκη του», τόνισε ο πρόεδρος της οργάνωσης, ο οποίος αμέσως κίνησε τις διαδικασίες για να τιμήσει τον ευεργέτη μετά θάνατον. Aντιπροσωπεία του «Xαμόγελου» πήγε στο Kρυονέρι Kαβάλας, όπου οργάνωσε μνημόσυνο τιμής, ενώ παράλληλα συνομίλησε με συγγενείς του εκλιπόντος και είδε μέρος της ακίνητης περιουσίας που θα περιέλθει στην κατοχή της οργάνωσης.

Ο Β. Λεβέντης καλεσμένος στην εκπομπή ΠΡΟΦΙΛ του Π. Παναγιωτόπουλου (1994)

Ο Β. Λεβέντης καλεσμένος στην εκπομπή ΠΡΟΦΙΛ του Π. Παναγιωτόπουλου (1994)

http://www.youtube.com/watch?v=yfcaRbVw-dI <---- τελευταίο δεκάλεπτο (πίτσα)

Τώρα πια όλοι βγαίνουν με τους καφέδες τους στην ΤιΒι...

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ανέκδοτο

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=2487973511503493276&page=1

Ανώνυμος
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Πάει ένας φίλαθλος στη μπουτίκ του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ζητάει μια φανέλα του Θρύλου. Ρωτάει η υπάλληλος: "Θέλετε φανέλα παίκτη ή διαιτητή κύριε???"

Μπουχαχαχαχα. Αντρέα, κάπως έτσι δουλεύει και το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα...

28 Μαρ 2009 10:52:00 πμ

StoryOfStuff



StoryOfStuff.com

ένα σύντομο ντοκυμαντερ μαστ για τα καταναλωτικά προϊόντα

Η ύλη!


http://gregykapogeorge.blogspot.com/2006/10/blog-post_31.html

http://press-gr.blogspot.com/2009/03/blog-post_2173.html

the Bloopers team (Μ.Γ.Δ) είπε...


H Δεξιά έβγαλε την Κουκούλα και φόρεσε την ιστορία ανάποδα

Μέχρι τώρα παρακολουθήσαμε να εκδηλώνονται έκτακτα επεισόδια αυταρχισμού κατά την πρώτη και δεύτερη θητεία του Καραμανλή στην πρωθυπουργία.
Από δω και στο εξής, όμως, η πολιτική στάση της νεοδεξιάς δείχνει να μεταβάλλεται ποιοτικά προς το ολοκληρωτικότερο και το αυταρχικότερο, προσδίδοντας μία διακριτή ταυτότητα στο χώρο – δικαιώνοντας απόλυτα τους bloopers και όχι εμένα, ο οποίος δεν μπορούσα να πιστέψω πού θα μπορούσε να οδηγήσει η κρίση της Δεξιάς.

Μου ήταν αδιανόητο να φανταστώ ότι η ΝΔ, που ανήλθε στην εξουσία εμβολίζοντας το ΠΑΣΟΚ στο μεσαίο χώρο, κερδίζοντας την ψήφο φιλελεύθερων μικροαστών, θα έφτανε στο σημείο σήμερα να αντιδράσει στη κρίση πολιτικής που διέρχεται επιστρέφοντας ιδεαλιστικά στις πιο μαύρες μέρες της ΕΡΕ. Τότε που το παρακράτος σχεδίαζε και η κυβέρνηση εκτελούσε όσα δεν προλάβαινε το πρώτο να πραγματοποιήσει.
Ήταν η εποχή που ο θείος του μικρού Καραμανλή αναρωτήθηκε «ποιος κυβερνά αυτόν το τόπο», για να ξεγλιστρήσει από τις ευθύνες του και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εγκληματική πολιτεία του.
Τα βήματά του ακολουθεί πιστά κι ο μικρός, εμφανιζόμενος διαρκώς δήθεν να αγνοεί ποιος κυβερνά τη σημερινή Ελλάδα.

Εσχάτως, μάλιστα, ανακάλυψε ότι η χώρα κυβερνάται από το έγκλημα, τον τρόμο και την ταραχή, διαδίδοντας μέσω της δεξιάς προπαγάνδας που πατρονάρουν οι νταβάδες, ότι πίσω απ’ όλες τις πρόσφατες βομβιστικές ενέργειες βρίσκεται «ένα συντονιστικό ιδεολογικό κέντρο».
Εδώ πλέον ο Καραμανλής, οι κουμπάροι, οι άπληστοι και οι νταβάδες του έρχονται να συναντήσουν κατευθείαν τον Παπαδόπουλο και τους απριλιανούς για να βεβαιώσουν – σε όσους αμφιβάλλαμε – ότι πρόκειται για την ίδια ακριβώς φασιστική (απολιτική) φάρα. Προσέξτε τι λένε: Όχι απλώς συντονιστικό κέντρο, αλλά «συντονιστικό ιδεολογικό κέντρο».

Οι άνθρωποι αυτοί, δηλαδή, δεν αναζητούν να προσφέρουν ασφάλεια στον πολίτη και κυρίως στον εαυτό τους περιορίζοντας το έγκλημα και την πάσης φύσεως παρανομία, αλλά ψάχνοντας να ταυτοποιήσουν το έγκλημα ιδεολογικά και να το καταπολεμήσουν ως ιδεολογικό εχθρό.
Έτσι πιστεύουν ότι θα αποκτήσουν πολιτική ταυτότητα και θα αυτοπροσδιοριστούν στην ελληνική κοινωνία.

Μέσα από αυτό το «κυνήγι των μαγισσών» με το σύνθημα «τάξη και ασφάλεια», επιχειρούν να καταλύσουν την δημοκρατική τάξη και την ασφάλεια που κατοχυρώνεται από την διασφάλιση των ατομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων του πολίτη. Ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος ζουν προφανώς και καθοδηγούν τις συνειδήσεις ενός εσμού απολιτικών υποκειμένων που ανέλαβαν υπευθύνως πριν από πέντε χρόνια να οδηγήσουν σεμνά και ταπεινά τη χώρα στην πρόοδο, διασφαλίζοντας την κοινωνική ειρήνη και την ευημερία!

Είναι οι ίδιοι που ανήλθαν στην εξουσία εκμεταλλευόμενοι την κόπωση του εκλογικού σώματος από την διάχυση των σκανδάλων επί ΠΑΣΟΚ και τη συντήρηση του πελατειακού κράτους. Μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων τους ψήφισε για να απαλλαγεί από τη σαβούρα του κομματισμού και της πατρωνίας του Κινήματος της Αλλαγής, όταν διαπίστωσε ότι το Κίνημα είχε μεταβληθεί σε κούνημα μιας μεγάλης παρέας στελεχών του ΠΑΣΟΚ και η Αλλαγή σε παραλλαγή του πελατειακού καθεστώτος.

Ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν προ πενταετίας ότι ο μικρός στρουμπουλούλης Καραμανλής - ο οποίος μόλις είχε μάθει να αποστηθίζει λογύδρια και να κουνάει αποφασιστικά τα χεράκια του - που δήλωνε πολιτικός του μεσαίου χώρου και της ενάρετης άσκησης της εξουσίας, σύντομα θα αποδεικνυόταν η πλέον σκανδαλιάρικη και κρυφοφασίζουσα περίπτωση πρωθυπουργού μετά την μεταπολίτευση.

Τολμώ να πω ότι μπροστά του ο Μητσοτάκης φαντάζει φαφούτικο δρακουλίνι σε ότι αφορά τη δημοκρατική συγκρότηση ενός πολιτικού.

Ο Καραμανλής έβγαλε πλέον δόντια και δαγκώνει ανεξέλεγκτα προς τα αριστερά, ενώ προηγουμένως, αισθανόμενος ασφαλέστερος στο κλουβί της εξουσίας που του έκτισαν οι διαπλεκόμενοι νταβάδες, μούγκριζε απλώς κατά καιρούς και εκτάκτως έδειχνε τα δόντια του στη φιλελεύθερη κοινωνία και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Τώρα που η Δεξιά βγάζει την κουκούλα εμφανίζεται σε όλο της το μεγαλείο η ποιότητα των χαρακτηριστικών που έκρυβε επί πέντε ολόκληρα χρόνια η λεγόμενη «διακυβέρνηση Καραμανλή».
Τώρα που οι αλητήριοι πάτρωνες του πρωθυπουργού και της ΝΔ, πιστεύοντας ότι χάθηκε η ιστορική μνήμη σ΄ αυτόν τον τόπο, πλασάρουν το δίλημμα «τάξη και ασφάλεια» εναντίον «κουκούλας», πιστεύω ότι γίνεται αντιληπτό απ’ όσους έχουν στοιχειώδες μυαλό πού το πάει το καθεστώς…


Υ.Γ.
Περί τάξης διάβασα το σαββατοκύριακο, περί ασφάλειας, κουκούλας και αφηρημένης δημοκρατίας επίσης. Κανείς όμως στις κωλοφυλλάδες των νταβάδων δεν βρέθηκε να γνωρίζει μία και μόνη φρασούλα που θα απαντούσε με τον καλύτερο τρόπο στην κοινωνική κρίση των ημερών στην Ελλάδα: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.
Αν είχες αυτήν και δεν φρόντιζε το ΠΑΣΟΚ να την υπονομεύσει και η ΝΔ να την βομβαρδίσει αφού πρώτα την εξευτέλισε, δεν θα χρειαζόταν σήμερα να συζητάμε για όλα τα άλλα.

Η δημοκρατική τάξη, όπως εκφράζεται με την διάκριση των εξουσιών, το κράτος δικαίου, το κράτος κοινωνικής πρόνοιας και τις αρχές της ευνομούμενης πολιτείας, ήταν, είναι και θα είναι σε όλες τις αστικές δημοκρατίες η εγγύηση της τάξης και της ασφάλειας. Το αντίστροφο ποτέ και πουθενά δεν συναντάται στην νεώτερη και σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας.

ΣΗΜ: bloopers-->

Στο βίντεο αυτό, δείτε την απόλυτη ταύτιση Καραμανλή - Καρατζαφέρη - Πλεύρη περί δήθεν "συνωμοσίας των Εβραίων κατά της Ελλάδας" ως καθοδηγητικά κέντρα!
Μπρρρ! ο Χίτλερ ζει ξανά!
<--


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009


ο τύπος δεν έχει λεφτά, ρούχα, αυτοκίνητο(;) ούτε κρεββάτι...
σίγουρα όμως έχει ψυχή και μεγάλα'ρχίδια.

ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΕΘΝΟΣ
ΧΡΥΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΣΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ
ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ.

25 Μαρ 2009 2:24:00 μμ

στην αρχη μας διαιρεσανε, μετα μας κοιμησανε, υστερα μας γαμησανε και τωρα μας γλεντανε

25 Μαρ 2009 3:40:00 πμ